Mobilno montažno dječje igralište

Prvo višenamjensko mobilno montažno igralište CAMELEON

Poduzeće Elan Inventa d.o.o. predstavilo je prototip prvog višenamjenskog mobilnog montažnog dječjeg igrališta.Za djecu do 6 godina.Radi se o prototipu igrališta, proizvodu poduzeća Elan Inventa, koji je primarno namijenjen animaciji i izvođenju edukacijskih programa za djecu do šeste godine starosti.Proizvod se sastoji od teleskopskog mehanizma i dijela za skladištenje. Prvi dio predstavlja mehanizam na izvlačenje, iz kojega je moguće sastaviti tribune ili nagibe. Dio za skladištenje je namijenjen odlaganju opreme za sastav igrališta i pomagala za izvođenje programa.Nakon postavljanja ograda prostor se pretvara u višenamjenski ograđen prostor. Namjena i oblik ograđenog prostora se mijenjaju postavljanjem pomagala na podlogu. Konstrukcija i nagib se sastavljaju modularno obzirom na lokaciju postavljanja i namjensku upotrebu.Proizvod omogućuje brzo postavljanje i promjenu namjene. U zimskim mjesecima je igralište postavljeno kao dječje skijalište, gdje će se djeca pored prvih koraka na skijama moći i sanjkati ili uživati u drugim zimskim igrama.U ljetnim mjesecima igralište pomoću priložene opreme omogućava postavljanje različitih poligona i površina za igru. Priložena oprema omogućava postavljanje prometnog poligona, poligona za rolanje, poligona za vožnju bicikla, poligona za spretnosti, površine za dječje igre, prostor za dječje predstave, prostor za rođendanske zabave i mnogo drugih aktivnosti.Programi upotrebe igrališta prvenstveno promoviraju sljedeće aktivnosti:

  • Poticanje na tjelesnu aktivnosti djece u razvoju.
  • Učenje i upoznavanje sportskih aktivnosti na otvorenom.
  • Čuvanje i sportski odgoj djece.
  • Podučavanje uključivanja djece u promet.
  • Učenje drugih poučnih sadržaja.

Pored igrališta je proizvod moguće upotrijebiti i kao izložbeni prostor, prostor za priredbe, tribinu, prostor za promocije i drugo.Višenamjensko mobilno montažno igralište je moguće postaviti na ravne površine npr. u centar grada, u sportske parkove, ispred shopping centara, u turističkim centrima, ispred vrtića ili na drugim primjerenim površinama.Konstrukcija omogućuje jednostavnu promjenu oblika. Nakon upotrebe igralište je moguće relativno brzo i jednostavno pospremiti odnosno složiti u originalni oblik. Dimenzije sklopljenog igrališta su 12mx2,3m.

Komentirajte

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

O nama

FINAL SPORT d.o.o. je tvrtka specijalizirana za opremanje sportskih dvorana i uredskih prostora opremom renomiranih svjetskih proizvođaća. Generalni smo zastupnik za brandove ELAN-INVENTA, VIASIT i OKAMURA. Osim opremanja dvorana i ureda, nudimo i usluge knjigovodstvenog servisa!

Pretplatite se na Newsletter

Najnovije vijesti o našoj ponudi, izravno na Vašu e-mail adresu!

Reference