VIASIT – Uredske stolice

VIASIT

Sa nama ćete sjediti pravilno.

Proizvodnja dizajnerski dotjerane, dugotrajane i ergonomski savršene uredske stolice za urede i stambene prostore s privlačnim odnosom cijene i performansi oduvijek je bila maksima Viasit-a. Ime tvrtke nije slučajnost, jer Viasit znači – način da se bolje sjedi. S razvojem cjelovitog, ergonomski savršenog programa stolica, od jednostavnih plastičnih stolica do ekskluzivnih menadžerskih stolica, tvrtka je ostvarila veliki dinamičan rast u posljednjih nekoliko godina. Danas, Viasit se ubraja među one visoko ocijenjene i još uvijek relativno mlade igrače na segmentu tržišta radnih stolica koji imaju značajan rast i daju značajan poticaj tržištu. Viasit će učvrstiti svoju poziciju s novim proizvodima koji se fokusiraju na dizajn, ergonomiju i kvalitetu.

Komentirajte

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

O nama

FINAL SPORT d.o.o. je tvrtka specijalizirana za opremanje sportskih dvorana i uredskih prostora opremom renomiranih svjetskih proizvođaća. Generalni smo zastupnik za brandove ELAN-INVENTA, VIASIT i OKAMURA. Osim opremanja dvorana i ureda, nudimo i usluge knjigovodstvenog servisa!

Pretplatite se na Newsletter

Najnovije vijesti o našoj ponudi, izravno na Vašu e-mail adresu!

Reference